10 DAGAR KVAR

skolarbeten är äntligen helt färdiga och det återstår endast 10 dagar kvar till det är dags att springa ut. Det firar vi kvällen med att gå all-in på husaren. hur gööötttt? Bilderna från alanya får ni vänta med lite. Kyssss!

20110530

hemma och fått sova ikapp några timmar. Landade i skövde igår runt 05.00.Haft en bra vecka i alanya.
Bilder kommer till att komma under veckan om inte ikväll redan, vi får ta några bilder itaget...


MOT STUDENTRESA OCH ALANYA

Sådär väskan packad 14.59kg. Om två timmar sitter vi på tåget till Göteborg och vid 17.05 sitter vi på planet mot Alanya.
Tillbaks här igen på Måndag. Så ta vara på varandra. Hörs och Syns!


R.I.P

vad är det som händer eller? Vaknade av ett mobilsamtal imorse, helt sjukt kan inte fatta detta.Vila i frid grabbar♥


NYTT



båda köpen är från bikbok bild ett 199:- bild två ett rea linne som ni ser hur ryggen ser ut på 50:-

SÅ SKA DE LÅTA

Fredag och jag mår underbart det är helg och jag har fått min rulle från kryddan och nu lyssnar jag på så ska det låta och iövermorgon åker vi till alanya. Var även nere på stan en sväng och fick inköpt två plagg till resan.visar i nästa inlägg!

TJAA

solsken . Hemma från hinderbanan och 5km powerwalk med mamma nu ska vi sätta oss i solen och luncha sen blir det fixa lite inför resan och sen till tibro. Hörs ikväll trevlig fredag alla.

23.58

nerbäddad i sängen för att få en skön nattsömn. Imorgon är det redan fredag nu går dagarna riktigt snabbt. Adios och Godnatt!

KVÄLLEN I BILDER




INTE LÅNGT KVAR

Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver packningslista tills nästa vecka. På söndag åker vi verkligen. Men nu är det big brother. Kysssss!

HIGH-FIVE


STUDENTKLÄNNINGEN


Studentklänning som jag beställde från asos har äntligen kommit och jag är nöjd!


BAKISHÄNG I SKOLAN

bakishäng igår firades de 25 dagar kvar till studenten. Vilket menas att det blev utgång! Kom isäng runt fem tiden med en full tessan brevid mig. Hade en kul kväll och nu sitter jag i skolan och är tröttt. Slutar tjugo över 2. Då blir det hem och plugga om man orkar men måste stort massage prov imorgon. Hejdå nu börjar lektionen.

HELLO SUNDAY

Söndag och vaknade upp på Alicia och Håkans soffa. Testade på ett uteställe som hette tranquilo där vi satt fram tills stängning igår. Tog inte alls några bilder tyvärr, den enda bilden som togs var på när personalen började städa så hittades ett par kallingar, vad hände där eller? Vem tar av sig kallingarna på krogen? Inte okej haha!

14 MAJ

God middag får jag väl säga nu vid ett tiden. hur är det med er? Med mig är det bra åker till göteborg om några timmar och gör en utekväll med Alicia,en kompis från Halmstad. Sen är de bara 8 dagar kvar tills vi sitter på flyget till alanya. 27 dagar tills vi tar studenten och 29 dagar tills balen är. Har det rätt göött just nu!Trevlig Lördag


GODNATT


Ligger i sängen, snart somna för natten, ögonen börjar dra ihop sig nu. Fredagen har bjudit på pimshäng sen vidare hem med tessan och beställa kina mat för att sedan landa i soffan framför BB och skratta lite extra åt benny hill.





 


29 dagar

Torsdag. Vaknade 10 minuter innan första lektionen idag och kände inte för att stressa så la mig och sov en halvtimma extra och kom till andra lektionen då vi hade religionsprovet. Sen slutade ja för dagen åkte hem och la mig i solstolen på balkongen. Sen rullade jag mot tibro kolla balklänningen, hälsade på farmor över lite käk och åkte självklart till bästa ebba. Men nu sitter jag här igen ska snart lägga en ansiktsmask sen duscha innan BB. Måste även få fram alla saker inför imorgon då vi har dansuppvisning det sista i kursen dans och gestaltning,Hejs!


SLUT PÅ ENERGIN TILL PLUGGET

Herre gud jag kan verkligen ingenting av religions provet som vi har imorgon och jag har verkligen inte haft någon ork alls till att plugga. Slutar iallfall 12.45 imorgon sen blir det tibro på kvällen. Hörs mera imorgon!Godnatt

30 DAGAR





En månad

10 maj och idag är det en månad tills Studenten hur göttt? Och vädret ju varit helt underbart!
De enda negativa just nu är proven och inlämningarna i skolan. Förövrigt till alla treor imorgon är det sporttfåne tema iskolan.

00.55

bloggen är under ombyggnad. återkommer när den är färdig!

SOLIGA SÖNDAG

Yesterday blev en mysig kväll i göteborg. Water for Elephants En bra film.
Nu ska jag och mamma lägga oss i solen men lite musik och bara njuta av värmen. Sen ikväll åker vi till Tibro för att kolla till balklänningen osv. Trevlig söndag !


34 dagar kvar

Godmorgon soliga Lördag gårdagen startades upp här hemma för att sedan ut och fira 35 dagars på mummel.Blev efterfest och ranglade hem tidigt imorse. Nu ska jag göra iordning mig ikväll blir det Göteborg bio och ha de allmänt gött.




VÄLKOMMEN HEM IGEN BRORSAN



20.49

Gokväll japp då var denna onsdag snart gjord också skola mellan 8-15 sen jobb 15-17 sen inlines med frugan.Nu sitter jag här och har avnjutit en god kvällsmacka ciabatta. Samtdigt som jag kollar runt på studentklänningar klickar nog hem en under veckans slut.

vad hände elle?


vad hände med sommarvärmen?! för nån vecka sen gick man barbent,men NU är det påklätt igen. fan Jag vill ha värme! Vill inte titta ut genom fönstret och se stora vita flingor som de vore julafton om några dagar. Vill se klarblå himmel.

Vill mest säga … ebba enlund


Världens bästa ebba. En bild från i sommras på hennes 18års dag på after beachen.
Vill mest säga.. du är helt underbar och min bästa vän! Så glad Tisdag alla.

3:E MAJ

Tisdag
Är helt förvirrad vad de är för dag idag trodde det var onsdag i morse när jag vaknade så missade första lektionen och drog en försovning till projketredovisningen,men snabb som jag är hann jag. Nu sitter jag här och klagar över min huvudvärk och min onda rygg i min ensamhet. Orkar heller inte plugga inför historia provet som vi har imorgon jag orkar inte vill bara sova och imorgon när jag vaknar är provet över jag har ingen smärta i rygg och huvud kvar hade varit helt underbart. Ikväll ska jag även testa balfrisyren. Hörs mera ikväll puss

20 dagar tills vi lyfter

idag är det måndag och 20 dagar tills vi beger oss mot värmare breddgrader!!

Kom precis hem efter att haft Möte med studentkommitén sen har jag och spolén även hämtat ut förköpen och tog en sallad på pims. Men nu så finns det förköp tills Fredag kommer blir grymt tror jag. Förköp: 100kr Vid dörr:140kr

SÖNDAG

Ändrade planer igår. Blev inget jobb för min del sen så blev en utgång istället började kvällen bra hos tessan sen vidare mot husaren. Hade en rolig kväll med mycket dans med min kära felicia. Somnade inte allt för tidigt igår heller så lagom trött idag. Men nu ska jag till make up store och testa min balsminkning. 40 dagar till studenten idag, och jag klagar inte! Puss

BALSKORNA ÄNTLIGEN MINA


scorette 699 :-

RSS 2.0