SVETT

sjukt varmt ute nu ligger på balkongen och svettas. Igår blev de en spontan utgång efter ha startat kvällen på nya pims. Nu sitter jag uttorkad här hemma och väntar på att fija slutar jobba så vi kan åka och bada. Men ha de toppen i värmen så hörs vi när solen gått ner lite mer för nu måste ja ut igen. Hejsvejs!

HEJ

hemma kom precis hem från trädgårdsstaden från min vän josefine där jag och ebba befann oss ikväll. De blev film livet efter detta sen en massa tjöt. imorgon far vissa av mina vänner till Peace and Love skulle vart kul att åkt med men själv drar till halmstad i helgen istället och göttar mig på after beachen med erica minst lika bra. nu innan ja somnar ska jag sätta mig ner och skriva tack korten från studenten sen blir de sova jobb imorgon också. Godnatt, ta hand om vanadra!

LITE BILDER FRÅN ÅHUS

här kommer lite bilder från åhus som jag lovat.


















Klicka på bilden och rösta på min klänning!

Mina designade klänning på NELLY.COM

16.43

sovit bort hela dagen..vakande för en timma sen. Då snackar vi trött tjej.
Men nu ska jag ta tag i dagen och det fina vädret. Så tar på mig joggingsskorna och går ut en promenad med Ebba!

i'm back

sitter framför skärmen med musik i öronen.. tröttare än tröttast. Kom hem från att ha varit tre dagar på åhus. Vid fem idag var det även provjobba på benidorm. Sen tittade ebba förbi då blev det snacka igenom helgen över toast. Bilder från åhus ligger på facebook några bilder kan jag även bjuda här men det kommer imorgon!


GLAD MIDSOMMAR

stressad . Kom precis hem från stan jobbat och sen fixat lite saker på stan.
Nu rinner bara klockan iväg om ca 1.5 h åker vi.. och jag ska ducha,packa,lägga ansiktsmask, noppra ögonbrynen.... dags att rappa på om ja ska hinna känner jag. Hörs på söndag igen

tisdag

Alarmet gick igång 9.00 för klockan 10.00 skulle jag vara på informations-möte på Arbetsförmedlingen.
Sen vid halv tre åkte jag och erica till Göteborg. Inköpte dessa tre:

hm-rean 150:- (mobilbild)

monki 120:-

monki 150:-

efter shopping blev de mat på slimfood (mobilbild)
Puss på dej erica och tack för en bra eftermiddag i Göteborg!


MIDSOMMAR FIRAS I ÅHUS

nu var midsommar bestämt Efter olika destinations förslag blev det tessans stuga i åhus. Vart tar alla andra skönheter vägen? Allt bra med er annars? Ni är dåliga på att kommentera, kom igen nu!


2011 06 20

01.25 känns bra att ha min bästa vän bostatt i skövde nu. La mig precis i en nybäddad säng nu blir de kolla i SOLO sen sova.Imorgon jobb mellan 8.30-13.  


SE FILMEN !!


Excuse me..

Excuse me.. I might drink a little more than a should yesterday. Var och firade Ellen,Julia och Emelie som fyllt 20 för ett tag sen på öms igår. Blev nog för mycket dricka på öms för att sedan vingla vidare med klackskorna till La Vida. Mitt vänsterben ser riktigt snyggt ut idag heeeeeee. Nu slänger ja mig i tvesoffan!

Waitin' On A Sunny Day


GRATTIS PAPPA


Ett stort grattis till dig pappa 51 år. Ha en toppen dag. KRAM!


PUSS

Good friends are like stars.
You don't always see them, but you know they're always there!


G NIGHT

brutalt bakishäng med bettan och tessan vi vaknade runt tolv gick vi ner till downstairs.
Gick sen upp igen till lägenheten för att dö ännu mera i sängen. Sen vid fyra åkte bettan hem. Då intog vi varsin soffa framför tven sen dess till ett har vi legat och kollat några fredagsrullar. Körde precis hem tessan till hentorp. Nu blir det sängen för imorgon blir det först stan och byta en ring. Sen blir det ut till öms på 20års firande. Hörs pigga och allerta imorgon bitti.

15 JUNI

23.56 kvällen slutade tillslut i biostolen med hallberg,tessan och jossäh framför baksmällan 2. Innan var det pimshäng sen rätt som de är blir vi inskickade på husaren för några minuter.. där stöter vi på rhabi det spelar in någonting "sveriges bästa turné" fotografering var ju givet eller hur tjejer haha. Ne nu behövs sömn imorgon jobb mellan 7.30-13. Sov gott,för det ska jag göra !!

morsning

morsning sunshines sticker iväg och jobbar några timmar nu. ikväll blir det ännu en kväll hängades på pims med bra folk!

17.33

det är tisdag och jag är helt mör i kroppen. Tänkte göra lite nytta och städa rummet sen sätta mig och kolla igenom studentbilder osv för att sedan framkalla bilderna i fotoalbumet som jag köpte igår. Men först skruvar vi upp musiken och får rummet överströkat!

BALEN 2011


En bild på mig och Alexander hemma i trädgården innan vi åker iväg mot balen. mer bilder kommer att komma längre fram.

DET ÄR ÖVER NU...

en perfekt avslutning på en perfekt studentvecka igår hade vi balen som avslutning av allting. Några bilder kommer ikväll.
Men först luncha med Systrarna Enlund!

GODNATTT

Läggdags.. trött som bara den nu bli det läggdags och imorgon är det bal!
Så hörs och vi ses på röda mattan imorgon. Godnattttt!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!








Tack vänner,familj och släkt för att ni var med och gjorde denna dagen till den bästa dagen. Oförglömlig!
Mer bilder hittar ni på min facebook.Kommer mer under veckan där.


7 timmar kvar

med få timmar kvar..går jag och duschar för att sedan sova. Blir en lång dag imorgon med champangefrukost vid 06.00 Hörs på Lördag för nu ska jag ha en riktigt bra STUDENT hoppas ni andra också får det!

avloppet




9 JUNI

precis varit och fixat mina naglar på centernail här i Skövde. Seg från gårdagen då det blev mycket förtäring av alkohol. Började lagom till avloppet och slutade sedan på ett trångt bogrens med massa skum och glada människor. Nu ska jag ta mig lite och käka för att sedan om ca tre timmar göra klart det sista på kortegevagnen.Hörs sen!


2 dagar kvar

fullt upp idag då vi börjar med avloppet klockan ett för att sedan ikväll avsluta med skumparty så vi hörs imorgon!

16.41

Regn...Inte okej absolut inte okej om det regnar så här på fredag och söndag det finns ju inte! Rätt mör i kroppen och vill mest lägga mig och sova en stund kände jag men ska först ska klicka hem en kuvärväska från fashionpash . Sen blir det åka och klippa sig.Puss


ÖL VOLLYBOLL

Igår var det ölvollyboll i karstorp.Mår som man förtjänar just nu kan man väl säga haha!



4 dagar kvar

4 dagar kvar till Studenten!!!
Idag har vi hållt på med kortegevagnen hela dagen nu belönar vi oss med grill och bärs. Hörs imorgon! Föresten bilderna från gotland kommer senare.


hemmaplan igen

tillbaks på hemmaplan igen lagom till sista uppladdningsveckan inför studenten och balen.
Haft en skön och avslappad mini-semester på Gotland i ett bildspel kommer nog rullandes imorgon.
Kryper ner under täcket och sover några timmar för imorgon väntas en full späckad dag från morron till kväll, Godnatt!

STUDENTRESA 2011, DEL ETT











LÅNGHELG

ligger i sängen i halmstad nu. klockan har slagit över till torsdag vilket betyder att min kära vän erica fyller år idag,så ett jätte grattis till dig goding. Gårdagen började hos felicia med allsång och härligt folk för att sedan rundas av runt tre tiden med erica skedandes och full brevid mig. godnattt!

RSS 2.0