GÖTEBORG

Hemma från Göteborg med ett par balskor och annat gött. Glad att jag äntligen hittade balskorna. Bild kommer imorgon. Nu ska jag till tessan  för lite förhäng innan de andra går ut och jag åker och jobbar hoppat in istället för limpan som inte mådde bra så får vi se hur jag klarar av detta. Slutar 01.30. Hörs ha en bra kväll!

23.56

nu är det äntligen helg igen. efter skolan gick jag och bokade naglar inför balen och studenten.
Sen kom tessan förbi blev årets första jordgubbar hur gött? Sen kom fija lite senare då blev det en inlines tur. Nu sitter jag ihop säckad och ska gå och lägga mig för imorgon börjar vi dagen med att åka till Göteborg får vi se vart kvällen slutar! Godnatt och trevlig helg


FREDAG OCH TESSAN STÅR FÖR BILDEN


Denna filur hur go? Rätt go.hur skön som helst

Godnatt

idag köpte jag balbiljetten!!
skjussade precis hem tessan blev en hel del tvhäng med alla möjliga tv pogram samt lite skräpmat till de.Nu ska jag sova för jag är trött. Ville även nämna att om en vecka kommer min saknade bror hem!

ONSDAG

Hello! Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu.egentligen borde jag inte skriva någonting alls eftersom jag borde plugga. Kom precis hem från träningen och ska slänga mig i duschen. Idag mellan elva-tre har vi projketdag då vi ska jobba med projektet, min grupp är klar så har ledigt ska illa nog till skolan ändå klockan tre för att skriva ett prov så nu blir det duscha,plugga sen åker jag och jobbar!

Chris Medina - What Are Words


Sounds good haaaaa?


börjar närma sig nu, första skoldagen efter påsklovet är nu avklarat och det blir bara mindre skoldagar kvar sjukt gött, dock läggs de på mycket skolarbeten som ska in. Men de får man bara se till att klara av! Nu är det 25 dagar till Alanya och 44 dagar till studenten!

måndag

sov för länge för att vara en så fin solig dag som denna. men behövdes så de var det värt.tog en promenad tillsammans med pauline och sofija och sedan gick jag hem för att försöka få lite plugg gjort innan BB. Helt tomt i kylen så ska beställa mig en kycklingrulle hejdå!


bra vecka

















I'm home

Rullade in i skövde strax efter nio idag efter en sjukt bra vecka i Sälen under klarblå himmel!
en hel vecka med elva sköna brudar toppar det mesta. veckan kan snabbt och kort innefatta: baksmällor,repriser framför tvesoffan, alkohol, fyllekäk,altan häng under klarblå himmel, Snabbmakaroner,afterski,efterfester.. ja behöver kanske inte säga mer. Knäppte några enstaka bilder med kameran. Resten av sälen bilder från ni kolla på facebook!


NÄSTA SÄLEN

Nu ska jag lämna lägenheten för lite häng i sälen med tjejerna. Hörs om en vecka!


Gårdagen

Söndag. Vaknade upp utslagen hos ebbs i morse, pratade igenom lördagskvällen med rob och ebba resulterade att det blev lite för mycket av det vita vinet igår.Nu sitter jag hemma och kollat på handbollen mellan guif-alingsås. Om en timma blir det BB. Sen ska jag försöka få lite skolarbete gjort trots att det är påsklov. Men de är bara hänga i snart Studenten.


JUST NU


solo kom på brevlådan igår så nu ska jag läsa den medans jag väntar på maten.
Sen blir det duschen. För ikväll blir det party.

Lördag

13.25 Sitter och slöar och har inte allt för mycket för mig just nu egentligen borde jag börja packa ner inför sälen, vi åker ju faktikst imorgon. men just nu orkar jag inte heller. Men dags att röra på fläsket och sätta igång för runt fem åker jag mot tibro. Ikväll är det BASKALAS!

BILDER FRÅN MIN TORSDAG

animated gif maker
en bra torsdag med en bra vän

HOPPAS NI ÄR MED MIG

har flängt runt lite men nu har jag landat.
Så ni hittar mig här nu framöver. Hoppas ni är med mig!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0